Kontaktujte nás: +420 734 236 363 | info@eminence-organics.eu

KOMBINUJTE VITAMÍN C A PRODUKTY S OCHRANNÝM FAKTOREM

K dokonalému létu pro mnohé z nás patří pláž s bílým pískem, slunce, osvěžující drink a hladká a zářivá pokožka. Pláž a drink možná nejsou to nejdůležitější, ale o krásné pokožce v plavkách sníme snad všichni. Pomůžeme vám toho dosáhnout.

Pokud jde o letní péči, nejdůležitější roli hrají dva produkty. Obsahující vitamín C a produkt s ochranným faktorem.

PROČ POTŘEBUJEME VITAMÍN C

Určitě už víte, že vitamín C je nezbytnou součástí stravy. Kromě celkového zdraví toho může udělat hodně i pro naši pokožku. Co přesně dokáže?

  • Podporuje přirozenou tvorbu kolagenu
  • Rozjasňuje pokožku a snižuje zarudnutí
  • Zesvětluje tmavé skvrny
  • Neutralizuje volné radikály a omezuje poškození pokožky
  • Zabraňuje předčasnému stárnutí a viditelně vyhlazuje jemné linky a vrásky

Navíc je často obsažen v lahodných plodech, jako jsou borůvky, ostružiny, citrusy, ananas, kamu-kamu atd.

PROČ POTŘEBUJEME PRODUKTY S OCHRANNÝM FAKTOREM

Pravděpodobně se natíráte opalovacím krémem jen tehdy, když se chystáte k vodě a je zrovna jasná obloha. Možná ale nevíte, že je důležité používat ochranu před slunečním zářením každý den, zvlášť pokud trávíte dost času venku. 

Nanášejte také opalovací krémy opakovaně během dne. Věnujte zvýšenou pozornost i uším, chodidlům, dekoltu a rukám. I pokožka hlavy se často spálí. Ideální je ochranný faktor 30 a vyšší.


Kombinace séra s vitamínem C a širokospektrálních opalovacích krémů působí účinněji při neutralizaci poškození volnými radikály.


 

SPOLEČNĚ: SÍLA VITAMÍNU C S OPALOVACÍM KRÉMEM

Vitamín C může skutečně zvýšit ochrannou sílu opalovacího krému. Kombinace séra s vitamínem C a širokospektrálních opalovacích krémů působí účinněji při neutralizaci poškození volnými radikály. Stoprocentní ochranu před slunečním zářením nikdy nezískáme. Navíc máme tendence spíše zapomínat na opalovací krémy nebo je používat opakovaně v určitých intervalech. Je tedy lepší se spoléhat na další pomocníky. Antioxidační séra.

thumbnail_2020-Summer-VitaminC-Collection-Lifestyle-High-03

Přes všechny své příznivé vlastnosti má vitamín C i několik nevýhod. Je náchylný k oxidaci, což snižuje jeho účinnost. Pokud znáte Sérum z citrusů a kapusty s vitamínem C+E, určitě jste si všimli, že se dodává v neprůhledné lahvičce z jantarového skla. Tento typ obalu brání pronikání světla dovnitř a tedy i oxidaci vitamínu. 

UŽITEČNÝ POMOCNÍK

Tónovací krém s ochranným faktorem 50 chrání pleť před UVA a UVB zářením. Lehoučký krém současně poskytuje jemné krytí nedokonalostí a přizpůsobí se každému odstínu pleti. Je ideální zvlášť pro plážové dny.

eminence_organics_summer24_ddtintedspf_lidon_0

Zajímá vás více tipů a novinek? Sledujte nás na Instagramu a Facebooku.

Affiliate program